Handelsbetingelser

Virksomhedsoplysninger

Etix ApS 
CVR nr.: 41180110
Adresse: Balgårdsvej 36, 8981 Spentrup, Danmark
E-mail: kundeservice@miljoflasken.dk

Betaling

Etix ApS modtager betaling med Mobilepay, Visa (visa Dankort) og Mastercard / Maestro. Betaling vil blive trukket på din konto ved afsendelse af varen. Alle beløb er i danske kroner og er inkl. moms. 

Etix ApS bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at ETIX ikke kan aflæse dine informationer. 

Levering og leveringsomkostninger

Etix ApS leverer på alle hverdage. Vi sender varerne til dig inden for 1-3 hverdage fra bestillingstidspunktet. Vi benytter GLS til udbringning af vores pakker. Du vil altid kunne følge din pakke med Track & Trace ved at indtaste forsendelsesnummer på https://gls-group.eu/DK/da/find-pakke som du får tilsendt på mail og-eller telefon efter du har bestilt varen.

Hvis GLS Hjemmelevering ikke er en mulighed – fordi pakken er for stor, eller opgangen er låst, kan du hente din pakke i en GLS Pakkeshop lige i nærheden. Når du har modtaget pakken, bedes du kontrollere varerne. Hvis pakken og/eller indholdet er beskadiget, bedes du straks kontakte vores kundeservice på mailen kundeservice@miljoflasken.dk


Fragt til pakkeshops koster kr. 34,-
Fragt med omdeling koster kr. 49,-

Donation til Plastic Change

Ved hver ordre donerer Etix ApS sammen med dig kr. 5 til organisationen, Plastic Change. Donationen på kr. 5 er inkluderet i beløbssummen, at du vil se på din betalingsside. Køber du eksempelvis en flaske til kr. 249,- så er donationen altså inkluderet i dette beløb og du vil derfor i alt betale kr. 249,- og du bliver ikke pålagt ekstra gebyr for donationen. 

Husk vi laver denne donation til Plastic Change for at yde en større indsats mod miljøbelastningen fra plastik.


Plastic Change, CVR. 35778985

Rengøring af produktet

Rens flasken og låg med varmt vand og vaskepulver. Lad det gerne sidde lidt og trænge ind og ryst også gerne flasken med låget på. Efter rensning, vask da flasken og låg grundigt af med varmt vand uden vaskepulver.

Flaskerne må ikke vaskes i opvaskemaskine el. lign. 

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Etix ApS reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Reklamationen gælder ikke ved fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet.

Etix ApS vil dække returneringsomkostninger i forbindelse med reklamationsret i et rimeligt omfang.
Ved returnering rettes henvendelse til og reklamationer sendes til:
E-mail: kundeservice@miljoflasken.dk
Balgårdsvej 36, 8981 Spentrup.
Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

Refusion

Hvis der er aftalt refusion, så skal du blot sende dine bankoplysninger Etix ApS, og derefter vil vi overføre det aftalte beløb.

Fortrydelsesret 

Der gives 14 dages fortrydelsesret på varer købt på miljøflasken.dk. Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren. Returneringsomkostninger i forbindelse med fortrydelsesret afholdes af køber. Fortrydelse skal anmeldes til Etix ApS senest 14 dage efter købet og derefter sendes indenfor 1-3 hverdage.

Ønsker om brug af fortrydelsesret skal sendes pr. mail på kundeservice@miljoflasken.dk. I mailen skal du oplyse klart og tydeligt, at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten.

Returret

Der gives 30 dages returret. Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager varen. Returneringsomkostninger i forbindelse med returret
afholdes af køber. 

Ved returret er det vigtigt, at du ikke har haft produktet i brug. Såfremt foregående krav ikke er opfyldt, bortfalder din returret. 

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt. Du har altså derfor mulighed for at tjekke dit produkt for fejler og mangler, men altså ikke gøre brug af produktet.

Hvis varen er blevet brugt udover, hvad er beskrevet ovenstående, anser Etix ApS varen som værende brugt, og derfor vil køber få en del eller intet af købsbeløbet returneret. Dette vurderes af Etix ApS ved modtagelse af pakken på den indskrevne adresse. Du vil løbende blive opdateret pr. mail. 

Klagemuligheder - oversigt og links:

Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU
Kommissionens online klageplatform.
Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: kundeservice@miljoflasken.dk